Fiskimport & Skaldjur i Arvidsjaur Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Arvidsjaur finns det ett Aktiebolag som heter Fiskimport & Skaldjur i Arvidsjaur Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Fiskimport & Skaldjur i Arvidsjaur Aktiebolag i Norrbottens län. Arvidsjaur är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Fiskimport & Skaldjur i Arvidsjaur Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-12-14 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 2006-09-05 så har Fiskimport & Skaldjur i Arvidsjaur Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-12-14 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Fiskimport & Skaldjur i Arvidsjaur Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Arvidsjaur.

Vill man komma i kontakt med Fiskimport & Skaldjur i Arvidsjaur Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Stationsg. 12 A, 933 32, Arvidsjaur. Vi ni istället prata med Fiskimport & Skaldjur i Arvidsjaur Aktiebolag så kan ni göra det på 0960-12828.

Bolaget skall bedriva förädling och försäljning av fisk och skaldjur och bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jakobsson, Viveca Sofie som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Eric Harald som är född 1964 och har titeln Suppleant, Holmqvist, Sam Bruno som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Fiskimport & Skaldjur i Arvidsjaur Aktiebolag har 556710-2925 som sitt organisationsnummer.