Nya Grenåddens Röj och Vildmark AB

Norrbottens län

Information

Nya Grenåddens Röj och Vildmark AB är ett av många bolag som finns i Arvidsjaur. Det är nämligen den kommunen som Nya Grenåddens Röj och Vildmark AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nya Grenåddens Röj och Vildmark AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-12-28.

Nya Grenåddens Röj och Vildmark AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2005-10-10. Men sedan 2006-01-13 så har Nya Grenåddens Röj och Vildmark AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Garvareg. 23, 933 33, Arvidsjaur. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nya Grenåddens Röj och Vildmark AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6975291.

Arvidsjaur arbetar för att bolag som Nya Grenåddens Röj och Vildmark AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nya Grenåddens Röj och Vildmark AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva avverkning och försäljning av skog, övrig skogsvård, fiske- och jagkguidning, byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nya Grenåddens Röj och Vildmark AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nya Grenåddens Röj och Vildmark AB och det är följande personer, Norén, Eric Mattias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Guje Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nya Grenåddens Röj och Vildmark AB är 556687-3567.