Aktiebolaget Blad & Choklad

Norrbottens län

Information

Aktiebolaget Blad & Choklad är ett företag som finns i Arvidsjaur. I Aktiebolaget Blad & Choklad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rahm Nordlund, Maria Sofia som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rahm, Wayne Richard som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nyström, Nils Åke Johannes som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Blad & Choklad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Blad & Choklad på telefon 0960-10209.

Bolaget skall bedriva blomsterhandel och begravningsbyrå samt cateringverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Blad & Choklad av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Blad & Choklad är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Arvidsjaur arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Blad & Choklad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-06 och Aktiebolaget Blad & Choklad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Blad & Choklad så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Blad & Choklad har 556665-6749 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.