Eklunds ByggRörElse i Glommersträsk Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556644-0441 är organisationsnummer för bolaget Eklunds ByggRörElse i Glommersträsk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eklunds ByggRörElse i Glommersträsk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arvidsjaur som är den kommunen som Eklunds ByggRörElse i Glommersträsk Aktiebolag finns i.

Eklunds ByggRörElse i Glommersträsk Aktiebolag har varit registrerat sedan 2003-04-29 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eklunds ByggRörElse i Glommersträsk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Eklunds ByggRörElse i Glommersträsk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arvidsjaur som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eklunds ByggRörElse i Glommersträsk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Eklunds ByggRörElse i Glommersträsk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3501839 eller genom brev på följande adress:
Brännberg 13, 930 81, Glommersträsk

Bolaget skall bedriva byggnads-, rörmontörs- och elmontörsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eklunds ByggRörElse i Glommersträsk Aktiebolag och det är Eklund, Kurt Lennart som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Kjell Gustav som är född 1966 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor