Arvidsjaurs Plåt & Lack Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arvidsjaur och Arvidsjaurs Plåt & Lack Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arvidsjaurs Plåt & Lack Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Arvidsjaurs Plåt & Lack Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Arvidsjaurs Plåt & Lack Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-09-20. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Arvidsjaur där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arvidsjaurs Plåt & Lack Aktiebolag ska trivas.

I Arvidsjaur så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva plåt och lackeringsarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arvidsjaurs Plåt & Lack Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Arvidsjaurs Plåt & Lack Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Arvidsjaur.

Vill man komma i kontakt med Arvidsjaurs Plåt & Lack Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0960-10770.

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig..

De som är på något sätt har med Arvidsjaurs Plåt & Lack Aktiebolag är Lindqvist, Bert Erland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ask, Ulf Johan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor, .

Arvidsjaurs Plåt & Lack Aktiebolag har 556632-4579 som sitt organisationsnummer.