Backtemans Bygg & Maskin AB

Norrbottens län

Information

Backtemans Bygg & Maskin AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Arvidsjaur som är den kommunen där Backtemans Bygg & Maskin AB finns. I Arvidsjaur så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Backtemans Bygg & Maskin AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Backtemans Bygg & Maskin AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Backtemans Bygg & Maskin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 090-704190.

Arvidsjaur arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Backtemans Bygg & Maskin AB Privat, ej börsnoterat.

Backtemans Bygg & Maskin AB har idag 556609-7183 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Backtemans Bygg & Maskin AB

Bolaget skall bedriva entreprenörsverksamhet inom byggbranschen och handel och service av motorfordon och jorbruksmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Backtemans Bygg & Maskin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor, .