Arnold Holmbergs Åkeri AB

Norrbottens län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva gods- och lastbiltransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Arnold Holmbergs Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arvidsjaur så är Arnold Holmbergs Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Arvidsjaur arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Arvidsjaur och i Norrbottens län. Redan 2000-10-13 så skapades Arnold Holmbergs Åkeri AB och företaget är har F-skattsedel Arnold Holmbergs Åkeri AB har haft det sedan 2001-02-16.

Arnold Holmbergs Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-02-16

556599-0834 är organisationsnummret för företaget som finns i Arvidsjaur.

Just nu är Arnold Holmbergs Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Arnold Holmbergs Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 0960-21275 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Arnold Holmbergs Åkeri AB är Holmberg, John Arnold som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg Bexell, Maud Annika som är född 1957 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, .