Lundgrens Transport i Arvidsjaur AB

Norrbottens län

Information

Lundgrens Transport i Arvidsjaur AB är en verksamhet som finns i Arvidsjaur. I Lundgrens Transport i Arvidsjaur AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundgren, Thure Thobias Attle som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Anna Laila Kristin som är född 1965 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lundgrens Transport i Arvidsjaur AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lundgrens Transport i Arvidsjaur AB på telefon 0960-12688.

Bolaget skall bedriva godstransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lundgrens Transport i Arvidsjaur AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lundgrens Transport i Arvidsjaur AB är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Arvidsjaur arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lundgrens Transport i Arvidsjaur AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-11-06 och Lundgrens Transport i Arvidsjaur AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-11-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lundgrens Transport i Arvidsjaur AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lundgrens Transport i Arvidsjaur AB har 556593-7298 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.