Nya Maskin och Fritid i Arvidsjaur AB

Norrbottens län

Information

Nya Maskin och Fritid i Arvidsjaur AB är ett bolag som finns i Arvidsjaur. I Nya Maskin och Fritid i Arvidsjaur AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindqvist, Bert Erland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindqvist, Lars Ronny som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Ulla Ros-Mari som är född 1951 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln RevisorRevisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nya Maskin och Fritid i Arvidsjaur AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nya Maskin och Fritid i Arvidsjaur AB på telefon 0960-10770.

Bolaget skall utföra reparationer och bedriva handel med fordon, fordonstillbehör och fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nya Maskin och Fritid i Arvidsjaur AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nya Maskin och Fritid i Arvidsjaur AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Arvidsjaur arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nya Maskin och Fritid i Arvidsjaur AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-31 och Nya Maskin och Fritid i Arvidsjaur AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nya Maskin och Fritid i Arvidsjaur AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Nya Maskin och Fritid i Arvidsjaur AB har 556589-5165 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.