Svenska bussglas AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Svenska bussglas AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Arvidsjaur här finns det många olika Aktiebolag. Svenska bussglas AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Arvidsjaur jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Svenska bussglas AB är momsregistrerat sedan2000-02-02 och har organisationsnummer 556577-2232.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 020-599599 alternativt besöka eller skicka post till Svenska bussglas AB på följande adress Domäng. 11, 933 32, Arvidsjaur.

Svenska bussglas AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-02-02.

I Svenska bussglas AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Blomberg, Åsa Eva Marie som är född 1970 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av livsmedels- och kosmetika produkter samt artiklar till frisersalonger tillverkning och försäljning av saneringsutrustning. Dessutom försäljning och reparationer av glas för fastigheter och fordon jämte därmed förenlig verksamhet.