J Norrförsäljning i Arvidsjaur AB

Norrbottens län

Information

556576-1128 är organisationsnummer för verksamheten J Norrförsäljning i Arvidsjaur AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J Norrförsäljning i Arvidsjaur AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arvidsjaur som är den kommunen som J Norrförsäljning i Arvidsjaur AB finns i.

J Norrförsäljning i Arvidsjaur AB har varit registrerat sedan 1999-09-21 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J Norrförsäljning i Arvidsjaur AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

J Norrförsäljning i Arvidsjaur AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arvidsjaur som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J Norrförsäljning i Arvidsjaur AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med J Norrförsäljning i Arvidsjaur AB så kan ni göra det på telefon genom 0960-12088 eller genom brev på följande adress:
Domäng. 11, 933 32, Arvidsjaur

Bolaget skall bedriva handel med värmepumpar, byggnationer, fastighetsförvaltning och uthyrning av husbilar, skotrar och andra fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J Norrförsäljning i Arvidsjaur AB och det är Johansson, Per Sture Ivan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jimmy Alexander som är född 1990 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor,