Laponia Hotell & Konferens AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Laponia Hotell & Konferens AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Arvidsjaur här finns det många olika Aktiebolag. Laponia Hotell & Konferens AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Arvidsjaur jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Laponia Hotell & Konferens AB är momsregistrerat sedan2000-01-27 och har organisationsnummer 556573-7292.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0960-55500 alternativt besöka eller skicka post till Laponia Hotell & Konferens AB på följande adress Storg. 45, 933 33, Arvidsjaur.

Laponia Hotell & Konferens AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-27.

I Laponia Hotell & Konferens AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Holmquist, Johan Hilding som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hotell- och konferensverksamhet, konsulta- tiva tjänster inom turism och hotellverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet. förvalta värdepapper och fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.