PRIRAMA AB

Norrbottens län

Information

PRIRAMA AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Arvidsjaur som är den kommunen där PRIRAMA AB finns. I Arvidsjaur så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. PRIRAMA AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket PRIRAMA AB har haft sedan 1999-01-01. PRIRAMA AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PRIRAMA AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skogsg. 5, 933 31, Arvidsjaur men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0960-12980.

Arvidsjaur arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är PRIRAMA AB Privat, ej börsnoterat.

PRIRAMA AB har idag 556567-6763 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för PRIRAMA AB

Bolaget skall utföra konsultverksamhet för ekonomi- och löneprogram.

I PRIRAMA AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lilja, Kristina Elisabeth som är född 1957 och har titeln VD, Lilja, Kristina Elisabeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Lars Roger som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Björn Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor.