Thomas Åström Taxi AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva person- och godsbefordran samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thomas Åström Taxi AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arvidsjaur så är Thomas Åström Taxi AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Arvidsjaur arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Arvidsjaur och i Norrbottens län. Redan 1997-04-10 så skapades Thomas Åström Taxi AB och företaget är har F-skattsedel Thomas Åström Taxi AB har haft det sedan 1997-01-01.

Thomas Åström Taxi AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556541-3340 är organisationsnummret för företaget som finns i Arvidsjaur.

Just nu är Thomas Åström Taxi AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Thomas Åström Taxi AB så går det att nå dem via telefon på 070-6728764 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thomas Åström Taxi AB är Åström, Nils Thomas Ingvar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Nils Marcus som är född 1976 och har titeln Suppleant, Vännström, Kjell Greger som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .