Tomas Åhman Taxi AB

Norrbottens län

Information

Tomas Åhman Taxi AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Arvidsjaur som är den kommunen där Tomas Åhman Taxi AB finns. I Arvidsjaur så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tomas Åhman Taxi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Tomas Åhman Taxi AB har haft sedan 1998-01-01. Tomas Åhman Taxi AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Tomas Åhman Taxi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Höstigen 41, 933 34, Arvidsjaur men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0960-21908.

Arvidsjaur arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Tomas Åhman Taxi AB Privat, ej börsnoterat.

Tomas Åhman Taxi AB har idag 556520-3469 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tomas Åhman Taxi AB

Bolaget skall bedriva person- och godsbefordran ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Tomas Åhman Taxi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åman, Johan Arnold Tomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Åsa Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Forsgren, Olof Eskil som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .