Bo Bra Fastigheter i Arvidsjaur AB

Norrbottens län

Information

Bo Bra Fastigheter i Arvidsjaur AB är ett av många företag som finns i Arvidsjaur. Det är nämligen den kommunen som Bo Bra Fastigheter i Arvidsjaur AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bo Bra Fastigheter i Arvidsjaur AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-07-19.

Bo Bra Fastigheter i Arvidsjaur AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1995-06-26.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Domäng. 11, 933 32, Arvidsjaur. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bo Bra Fastigheter i Arvidsjaur AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0960-12088.

Arvidsjaur arbetar för att företag som Bo Bra Fastigheter i Arvidsjaur AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bo Bra Fastigheter i Arvidsjaur AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, tomträtt, aktier och andelar i svenska bolag.

Firmatecknare för Bo Bra Fastigheter i Arvidsjaur AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bo Bra Fastigheter i Arvidsjaur AB och det är följande personer, Johansson, Per Sture Ivan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jimmy Alexander som är född 1990 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bo Bra Fastigheter i Arvidsjaur AB är 556513-2080.