Glommers Miljöenergi Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556502-4626 är organisationsnummer för verksamheten Glommers Miljöenergi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glommers Miljöenergi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arvidsjaur som är den kommunen som Glommers Miljöenergi Aktiebolag finns i.

Glommers Miljöenergi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-12-20 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Glommers Miljöenergi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Glommers Miljöenergi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arvidsjaur som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Glommers Miljöenergi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lundmark, Bo Roland

Vill ni komma i kontakt med Glommers Miljöenergi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0960-20300 eller genom brev på följande adress:
Storg. 1, 930 81, Glommersträsk

Bolaget skall bedriva marknadsföring och handel med biobränslen, skogsprodukter, eldningsanläggningar samt produktion av värme- energi, samt ävensom idka anna därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Glommers Miljöenergi Aktiebolag och det är Lundmark, Bo Roland som är född 1944 och har titeln VD, Lundmark, Bo Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Tomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Sven Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wigenstam, Bo Lennart Samuel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Gunny Beatrice som är född 1945 och har titeln SuppleantLycksell, Arne Greger Vincent som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Camilla Margaretha som är född 1979 och har titeln Suppleant, Wigenstam, Johan Marcus som är född 1984 och har titeln SuppleantHolmqvist, Sam Bruno som är född 1953 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor