Sweden China Trading Center Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Arvidsjaur finns det ett Aktiebolag som heter Sweden China Trading Center Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Sweden China Trading Center Aktiebolag i Norrbottens län. Arvidsjaur är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sweden China Trading Center Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1994-12-19 så har Sweden China Trading Center Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sweden China Trading Center Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Arvidsjaur.

Vill man komma i kontakt med Sweden China Trading Center Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Harrg. 1, 133 42, Saltsjöbaden. Vi ni istället prata med Sweden China Trading Center Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7172688.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lindeman, Michael som är född 1961 och har titeln Likvidator, Liljedahl, Erik Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av -likvidatorn .

Sweden China Trading Center Aktiebolag har 556502-1192 som sitt organisationsnummer.