TTV Värmeteknik Aktiebolag

Norrbottens län

Information

TTV Värmeteknik Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Arvidsjaur som är den kommunen där TTV Värmeteknik Aktiebolag finns. I Arvidsjaur så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. TTV Värmeteknik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket TTV Värmeteknik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. TTV Värmeteknik Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till TTV Värmeteknik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 87, 933 33, Arvidsjaur men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0960-57480.

Arvidsjaur arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är TTV Värmeteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

TTV Värmeteknik Aktiebolag har idag 556489-7303 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för TTV Värmeteknik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och installation av ackumulatortankar samt montering och försäljning av övrig VVS-utrustning.

I TTV Värmeteknik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmström, Lars Tord som är född 1963 och har titeln Vice VD, Holmström, Lars Tord som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Dan Rune Patrik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Berit Gullan Yvonne som är född 1947 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .