Movere Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556477-9352 är organisationsnummer för bolaget Movere Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Movere Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arvidsjaur som är den kommunen som Movere Aktiebolag finns i.

Movere Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-12-13 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Movere Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Movere Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arvidsjaur som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Movere Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Movere Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0911-246136 eller genom brev på följande adress:
Sandängesstranden 60, 941 43, Piteå

Bolaget skall bedriva utbildning inom personalutveckling, mental- träning, hälsoutveckling, ergonomi och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Movere Aktiebolag och det är Boström Norgren, Ingegerd Kristina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Norgren, Stig Ragnar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Marklund, Sven Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,