JL Lindquist i Luleå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

JL Lindquist i Luleå Aktiebolag är en verksamhet som finns i Arvidsjaur. I JL Lindquist i Luleå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Angrén, Karl Magnus som är född 1923 och har titeln Extern firmatecknare, Rask, Håkan Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Angrén Rask, Maria Elisabet som är född 1952 och har titeln Suppleant, Niska, Paul Stefan som är född 1969 och har titeln Revisor, Brodén, Bo Ulf som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med JL Lindquist i Luleå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JL Lindquist i Luleå Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva herr- och damekipering samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är JL Lindquist i Luleå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

JL Lindquist i Luleå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Arvidsjaur arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JL Lindquist i Luleå Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och JL Lindquist i Luleå Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JL Lindquist i Luleå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -styrelseledamoten -suppleanten -Angrén, Karl Magnus

JL Lindquist i Luleå Aktiebolag har 556477-9220 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Norrbottens län.