E L Maskinavverkning Aktiebolag

Norrbottens län

Information

E L Maskinavverkning Aktiebolag är ett företag som finns i Arvidsjaur. I E L Maskinavverkning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundgren, Dan Olof Esbjörn som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Åman, Anette Kathrin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med E L Maskinavverkning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå E L Maskinavverkning Aktiebolag på telefon 0960-10782.

Bolaget skall idka skogsavverkning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är E L Maskinavverkning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

E L Maskinavverkning Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Arvidsjaur arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

E L Maskinavverkning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-01-15 och E L Maskinavverkning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för E L Maskinavverkning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

E L Maskinavverkning Aktiebolag har 556475-7622 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.