Barbro Nordberg Holding Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Barbro Nordberg Holding Aktiebolag är ett företag som finns i Arvidsjaur. I Barbro Nordberg Holding Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordberg, Barbro Elisabet som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordberg, Hans Gustav Erik som är född 1947 och har titeln Suppleant, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln Revisor, LR Revision Falun/Leksand AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Barbro Nordberg Holding Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Barbro Nordberg Holding Aktiebolag på telefon 0960-21489.

Bolaget skall bedriva servering och försäljning av konditori- och matvaror samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Barbro Nordberg Holding Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Barbro Nordberg Holding Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Arvidsjaur arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Barbro Nordberg Holding Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Barbro Nordberg Holding Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Barbro Nordberg Holding Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Barbro Nordberg Holding Aktiebolag har 556459-2714 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.