A Frakt Aktiebolag

Norrbottens län

Information

A Frakt Aktiebolag är ett bolag som finns i Arvidsjaur. I A Frakt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engström, Gun Lisbet som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Landstedt, Per-Erik som är född 1957 och har titeln Extern VD, Johansson, Lars Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bengt Erling som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Bo Gösta Thomas som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjällström, Hans Torbjörn som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotLundström, Donald Raymond som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, Eric Jörgen som är född 1972 och har titeln Suppleant, Wiklund, John Anders som är född 1975 och har titeln SuppleantNilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln RevisorRevisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med A Frakt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå A Frakt Aktiebolag på telefon 0960-13410.

Bolaget skall bedriva försäljning av transporter och tjänster inom åkeribranschen, bedriva entreprenadverksamhet samt förädling av mineral och naturprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är A Frakt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

A Frakt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Arvidsjaur arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

A Frakt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och A Frakt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för A Frakt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Engström, Gun Lisbet -Landstedt, Per-Erik eller en av dem i förening med -Johansson, Lars Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

A Frakt Aktiebolag har 556449-8045 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.