Konditori och Kaffestuga i Arvidsjaur Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556448-6263 är organisationsnummer för verksamheten Konditori och Kaffestuga i Arvidsjaur Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konditori och Kaffestuga i Arvidsjaur Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arvidsjaur som är den kommunen som Konditori och Kaffestuga i Arvidsjaur Aktiebolag finns i.

Konditori och Kaffestuga i Arvidsjaur Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-05-27 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Konditori och Kaffestuga i Arvidsjaur Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Konditori och Kaffestuga i Arvidsjaur Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arvidsjaur som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Konditori och Kaffestuga i Arvidsjaur Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Konditori och Kaffestuga i Arvidsjaur Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0960-21489 eller genom brev på följande adress:
Fjällströmsv. 8, 933 33, Arvidsjaur

Bolaget skall bedriva servering och försäljning av konditori- och matvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Konditori och Kaffestuga i Arvidsjaur Aktiebolag och det är Nordberg, Barbro Elisabet som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordberg, Hans Gustav Erik som är född 1947 och har titeln Suppleant, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln Revisor, LR Revision Falun/Leksand AB som är född och har titeln Revisor,