P-E Granberg Aktiebolag

Norrbottens län

Information

P-E Granberg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Arvidsjaur. Det är nämligen den kommunen som P-E Granberg Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

P-E Granberg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

P-E Granberg Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1992-04-14. Men sedan 1992-01-01 så har P-E Granberg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 53, 933 33, Arvidsjaur. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på P-E Granberg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0960-10609.

Arvidsjaur arbetar för att företag som P-E Granberg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för P-E Granberg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva handel med för en bensinstation tillämpliga varor och tjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för P-E Granberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Granberg, Anders Per-Erik -Granberg, Ulla Birgitta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till P-E Granberg Aktiebolag och det är följande personer, Granberg, Anders Per-Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Ulla Birgitta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lundgren, Bengt Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, Norberg, Sonja Marina som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för P-E Granberg Aktiebolag är 556446-6935.