Håkan Nyströms Rennäring Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Håkan Nyströms Rennäring Aktiebolag är ett av många företag som finns i Arvidsjaur. Det är nämligen den kommunen som Håkan Nyströms Rennäring Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Håkan Nyströms Rennäring Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Håkan Nyströms Rennäring Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1990-12-18. Men sedan 1998-01-01 så har Håkan Nyströms Rennäring Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Udden, 930 86, Moskosel. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Håkan Nyströms Rennäring Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0960-31016.

Arvidsjaur arbetar för att företag som Håkan Nyströms Rennäring Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Håkan Nyströms Rennäring Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva handel med ren samt renskötselarbete, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Håkan Nyströms Rennäring Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Håkan Nyströms Rennäring Aktiebolag och det är följande personer, Nyström, Karl Håkan Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Lars Erik Otto som är född 1957 och har titeln Suppleant, Forsgren, Olof Eskil som är född 1948 och har titeln Revisor, Holmqvist, Sam Bruno som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Håkan Nyströms Rennäring Aktiebolag är 556414-1520.