HBM Eriksson Ren Aktiebolag

Norrbottens län

Information

HBM Eriksson Ren Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Arvidsjaur som är den kommunen där HBM Eriksson Ren Aktiebolag finns. I Arvidsjaur så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. HBM Eriksson Ren Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket HBM Eriksson Ren Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. HBM Eriksson Ren Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till HBM Eriksson Ren Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Villav. 116, 933 33, Arvidsjaur men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0960-10616.

Arvidsjaur arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är HBM Eriksson Ren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

HBM Eriksson Ren Aktiebolag har idag 556413-6884 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för HBM Eriksson Ren Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med ren, renskötselarbete samt utföra administrativa tjänster och att idka därmed förenlig verksamhet.

I HBM Eriksson Ren Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Hans Erling som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Hans Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Barbro Irene som är född 1939 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln RevisorRevisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor, .