Strittje Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, produktion och försäljning av praktiska barnprodukter såsom bärselar och andra liknande produkter som ökar möjligheterna för föräldrar att leva ett aktivt liv nära sina små barn. Vidare skall bolaget bedriva skogsentreprenad, handel med fast egendom samt utbildningsverksamhet, främst inom området ekonomi.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Strittje Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arvidsjaur så är Strittje Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Arvidsjaur arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Arvidsjaur och i Norrbottens län. Redan 1990-07-05 så skapades Strittje Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Strittje Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Strittje Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556394-6549 är organisationsnummret för bolaget som finns i Arvidsjaur.

Just nu är Strittje Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Strittje Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 010-2612657 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Strittje Aktiebolag är Lindberg, Lars Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Koorem, Björn Tönu som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg Koorem, Eva Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ceder, Bo Gustaf som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .