LH Taxi i Arvidsjaur Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva taxirörelse omfattande person och godstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LH Taxi i Arvidsjaur Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arvidsjaur så är LH Taxi i Arvidsjaur Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Arvidsjaur arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Arvidsjaur och i Norrbottens län. Redan 1990-04-06 så skapades LH Taxi i Arvidsjaur Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel LH Taxi i Arvidsjaur Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

LH Taxi i Arvidsjaur Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556390-3607 är organisationsnummret för företaget som finns i Arvidsjaur.

Just nu är LH Taxi i Arvidsjaur Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med LH Taxi i Arvidsjaur Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0960-21222 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom LH Taxi i Arvidsjaur Aktiebolag är Lundgren, Lars Sverker som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren Arvidsson, Elsy Irene som är född 1935 och har titeln Suppleant, Forsgren, Olof Eskil som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .