A-Färg och Tapet i Arvidsjaur Aktiebolag

Norrbottens län

Information

A-Färg och Tapet i Arvidsjaur Aktiebolag är ett företag som finns i Arvidsjaur. I A-Färg och Tapet i Arvidsjaur Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Leif Per Yngve som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Malin Emma Sofia som är född 1981 och har titeln Suppleant, Jansson, Therese Anna Elisabeth som är född 1977 och har titeln Suppleant, Orregård, Erik Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med A-Färg och Tapet i Arvidsjaur Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå A-Färg och Tapet i Arvidsjaur Aktiebolag på telefon 0960-12610.

Bolaget skall bedriva detalj- och partihandelsverksamhet inom färg- och måleribranschen. Bedriva verksamhet och webbförsäljning inom heminredning, barnkläder och golv samt förvaltning av fastigheter och värdepapper. Ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är A-Färg och Tapet i Arvidsjaur Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

A-Färg och Tapet i Arvidsjaur Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Arvidsjaur arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

A-Färg och Tapet i Arvidsjaur Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och A-Färg och Tapet i Arvidsjaur Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för A-Färg och Tapet i Arvidsjaur Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

A-Färg och Tapet i Arvidsjaur Aktiebolag har 556389-1372 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.