Arvidsjaur Centrala Buss Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arvidsjaur och Arvidsjaur Centrala Buss Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arvidsjaur Centrala Buss Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Arvidsjaur Centrala Buss Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Arvidsjaur Centrala Buss Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-04-11. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Arvidsjaur där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arvidsjaur Centrala Buss Aktiebolag ska trivas.

I Arvidsjaur så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bussgods- och bussterminalverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arvidsjaur Centrala Buss Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Arvidsjaur Centrala Buss Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Arvidsjaur.

Vill man komma i kontakt med Arvidsjaur Centrala Buss Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-92050.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Arvidsjaur Centrala Buss Aktiebolag är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Arvidsjaur Centrala Buss Aktiebolag har 556387-7017 som sitt organisationsnummer.