Redovisningskonsulterna REDOK AB

Norrbottens län

Information

Redovisningskonsulterna REDOK AB är ett företag som finns i Arvidsjaur. I Redovisningskonsulterna REDOK AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eklund, Sara Annika Maria som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Anna Viktoria som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hendler, Yvonne Elisabet som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Redovisningskonsulterna REDOK AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Redovisningskonsulterna REDOK AB på telefon 0960-654580.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet rörande redovisning, affärsutveckling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Redovisningskonsulterna REDOK AB av bolagstypen Aktiebolag.

Redovisningskonsulterna REDOK AB är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Arvidsjaur arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Redovisningskonsulterna REDOK AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Redovisningskonsulterna REDOK AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Redovisningskonsulterna REDOK AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Redovisningskonsulterna REDOK AB har 556353-7884 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.