Lauker Transport Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Lauker Transport Aktiebolag är ett företag som finns i Arvidsjaur. I Lauker Transport Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Björn Tage Tommy som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Eva Rut som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundman, Charlotte Helen som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Bo Gunnar Reino som är född 1970 och har titeln Suppleant, Forsgren, Olof Eskil som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lauker Transport Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lauker Transport Aktiebolag på telefon 070-6711382.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lauker Transport Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lauker Transport Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Arvidsjaur arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lauker Transport Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lauker Transport Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lauker Transport Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jonsson, Björn Tage Tommy

Lauker Transport Aktiebolag har 556344-4404 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.