Utterström & Lidman Bygg & Rep Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva traktorkörslor, gräv-, plåt-, ventilations- och byggnadsarbeten, handel med varor och maskiner inom byggnads- branschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Utterström & Lidman Bygg & Rep Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arvidsjaur så är Utterström & Lidman Bygg & Rep Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Arvidsjaur arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Arvidsjaur och i Norrbottens län. Redan 1988-12-03 så skapades Utterström & Lidman Bygg & Rep Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Utterström & Lidman Bygg & Rep Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Utterström & Lidman Bygg & Rep Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556342-0800 är organisationsnummret för bolaget som finns i Arvidsjaur.

Just nu är Utterström & Lidman Bygg & Rep Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Utterström & Lidman Bygg & Rep Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0960-13500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Utterström & Lidman Bygg & Rep Aktiebolag är Lidman, Sven Tore som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Utterström, Sven Gustaf som är född 1947 och har titeln Suppleant, Pohjanen, Nicklas Torbjörn som är född 1971 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor, .