Arctic Track Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Arctic Track Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Arvidsjaur här finns det många olika Aktiebolag. Arctic Track Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Arvidsjaur jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Arctic Track Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556334-8639.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0960-21220 alternativt besöka eller skicka post till Arctic Track Aktiebolag på följande adress Sandbacksg. 6, 933 33, Arvidsjaur.

Arctic Track Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Arctic Track Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Holmgren, Siv Annika som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet avseende iordningställande av testbanor för bilindustrin samt uthyrning av garage ävensom idka därmed förenlig verksamhet.