Arvidsjaurs Skoteruthyrning AB

Norrbottens län

Information

556330-2974 är organisationsnummer för företaget Arvidsjaurs Skoteruthyrning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arvidsjaurs Skoteruthyrning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arvidsjaur som är den kommunen som Arvidsjaurs Skoteruthyrning AB finns i.

Arvidsjaurs Skoteruthyrning AB har varit registrerat sedan 1988-08-15 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arvidsjaurs Skoteruthyrning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Arvidsjaurs Skoteruthyrning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arvidsjaur som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arvidsjaurs Skoteruthyrning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Arvidsjaurs Skoteruthyrning AB så kan ni göra det på telefon genom 0960-10457 eller genom brev på följande adress:
Idrottsg. 9 A, 933 34, Arvidsjaur

Bolaget skall bedriva uthyrning av snöskotrar och andra fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arvidsjaurs Skoteruthyrning AB och det är Ask, Ulf Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ask, Nina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Marklund, Sven Tomas som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor