Tommy Öhlunds El Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556327-7457 är organisationsnummer för företaget Tommy Öhlunds El Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tommy Öhlunds El Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arvidsjaur som är den kommunen som Tommy Öhlunds El Aktiebolag finns i.

Tommy Öhlunds El Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-06-20 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tommy Öhlunds El Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Tommy Öhlunds El Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arvidsjaur som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tommy Öhlunds El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tommy Öhlunds El Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0960-22008 eller genom brev på följande adress:
Järvträsk 39, 930 81, Glommersträsk

Bolaget skall bedriva elinstallationsrörelse samt försäljning av armaturer, hushållsmaskiner, vita varor och elmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Tommy Öhlunds El Aktiebolag och det är Öhlund, Alf Tommy som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhlund, Karin Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Holmlund, Inger-Britt Solveig K som är född 1947 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,