Plusshus Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Plusshus Aktiebolag är ett bolag som finns i Arvidsjaur. I Plusshus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haglind, Jan Ulf Christer som är född 1955 och har titeln VD, Haglind, Jan Ulf Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Stig Arne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Arne Lars Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Björn Ulf som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Plusshus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Plusshus Aktiebolag på telefon 0910-714430.

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av prefabricerade hus, handel med värdepapper, fastigheter samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Plusshus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Plusshus Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Arvidsjaur arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Plusshus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Plusshus Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Plusshus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Plusshus Aktiebolag har 556296-2851 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.