Forsgrens Bilverkstad Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Forsgrens Bilverkstad Aktiebolag är ett bolag som finns i Arvidsjaur. I Forsgrens Bilverkstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsgren, Ulf Ambjörn Kenneth som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsgren, Björn Olov Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsgren, Jan Erling Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsgren, Johan Edvard Ambjörn som är född 1932 och har titeln Suppleant, Forsgren, Tyra Elisabet som är född 1935 och har titeln Suppleant, Karlsson, Knut Torbjörn som är född 1953 och har titeln RevisorRevisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Forsgrens Bilverkstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Forsgrens Bilverkstad Aktiebolag på telefon 0960-50074.

Bolaget skall utföra bilreparationer och försäljning av biltillbehör jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Forsgrens Bilverkstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Forsgrens Bilverkstad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Arvidsjaur arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Forsgrens Bilverkstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Forsgrens Bilverkstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Forsgrens Bilverkstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Forsgrens Bilverkstad Aktiebolag har 556271-5143 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.