Ice-Track i Arvidsjaur AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arvidsjaur och Ice-Track i Arvidsjaur AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Ice-Track i Arvidsjaur AB är ett av dem. Statusen för Ice-Track i Arvidsjaur AB är att Bolaget är inaktivt.

Ice-Track i Arvidsjaur AB är ett Aktiebolag och skapades 1985-12-19. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Arvidsjaur där företaget finns i jobbar för att företag som Ice-Track i Arvidsjaur AB ska trivas.

I Arvidsjaur så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra snöröjningstjänster och markarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ice-Track i Arvidsjaur AB inte är momsregistrerat.

Idag är Ice-Track i Arvidsjaur AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Arvidsjaur.

Vill man komma i kontakt med Ice-Track i Arvidsjaur AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0960-51036.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Borgman, Karl Ejnar Olov.

De som är på något sätt har med Ice-Track i Arvidsjaur AB är Borgman, Karl Ejnar Olov som är född 1955 och har titeln VD, Borgman, Karl Ejnar Olov som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nymo, Per som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nymo Borgman, Randi Helene som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Burman, Örn Bertil Anders som är född 1949 och har titeln Revisor, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantRevisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor, .

Ice-Track i Arvidsjaur AB har 556269-6707 som sitt organisationsnummer.