A-hälsan Aktiebolag

Norrbottens län

Information

A-hälsan Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Arvidsjaur som är den kommunen där A-hälsan Aktiebolag finns. I Arvidsjaur så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. A-hälsan Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket A-hälsan Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. A-hälsan Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till A-hälsan Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjukstugeg. 3, 933 31, Arvidsjaur men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0960-13440.

Arvidsjaur arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är A-hälsan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

A-hälsan Aktiebolag har idag 556262-2273 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för A-hälsan Aktiebolag

Bolaget skall bedriva företagshälsovård, vilken skall vara tekniskt, medicinskt och psykosocialt förebyggande samt rehabiliterande samt utöva därmed förenlig verksamhet.

I A-hälsan Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Viklund, Åsa Marianne som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Viklund, Bo Tony som är född 1967 och har titeln Suppleant, Holmqvist, Sam Bruno som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .