Aktiebolaget Lubor

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arvidsjaur och Aktiebolaget Lubor är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Lubor är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Lubor är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Lubor är ett Aktiebolag och skapades 1985-01-07. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Arvidsjaur där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Lubor ska trivas.

Aktiebolaget Lubor är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arvidsjaur så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggnads- och VVS-branschen, fastighetsförvaltning och försäljning av värme från egna panncentraler samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Lubor är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Aktiebolaget Lubor Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Arvidsjaur.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Lubor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0960-57260.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundberg, Disa Inga Sabina -Lundberg, Göte Hilding -Lundberg, Linda Ulrika -Lundberg, Nils Per.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Lubor är Lundberg, Nils Per som är född 1967 och har titeln VD, Lundberg, Nils Per som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Göte Hilding som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundberg, Disa Inga Sabina som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Rolf Olof Malte som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lundberg, Arne Birger som är född 1939 och har titeln SuppleantLundberg, Linda Ulrika som är född 1973 och har titeln Suppleant, Marklund, Curt Ove som är född 1961 och har titeln Revisor, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Aktiebolaget Lubor har 556254-0889 som sitt organisationsnummer.