Eklunds Åkeri Moskosel AB

Norrbottens län

Information

556251-3654 är organisationsnummer för verksamheten Eklunds Åkeri Moskosel AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eklunds Åkeri Moskosel AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arvidsjaur som är den kommunen som Eklunds Åkeri Moskosel AB finns i.

Eklunds Åkeri Moskosel AB har varit registrerat sedan 1984-12-14 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eklunds Åkeri Moskosel AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Eklunds Åkeri Moskosel AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arvidsjaur som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eklunds Åkeri Moskosel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Eklunds Åkeri Moskosel AB så kan ni göra det på telefon genom 0960-30236 eller genom brev på följande adress:
Kronv. 18, 930 86, Moskosel

Bolaget skall utföra trätransporter med lastbil ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eklunds Åkeri Moskosel AB och det är Eklund, Rune Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Ingrid Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor,