Fjällbonäs Trävaru Aktiebolag (Fjällbonäs Såg)

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva förädling av skogsråvara samt detaljhandelsförsäljning av byggmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fjällbonäs Trävaru Aktiebolag (Fjällbonäs Såg) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Arvidsjaur så är Fjällbonäs Trävaru Aktiebolag (Fjällbonäs Såg) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Arvidsjaur arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Arvidsjaur och i Norrbottens län. Redan 1984-02-28 så skapades Fjällbonäs Trävaru Aktiebolag (Fjällbonäs Såg) och verksamheten är har F-skattsedel Fjällbonäs Trävaru Aktiebolag (Fjällbonäs Såg) har haft det sedan 1994-01-01.

Fjällbonäs Trävaru Aktiebolag (Fjällbonäs Såg) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556240-6560 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Arvidsjaur.

Just nu är Fjällbonäs Trävaru Aktiebolag (Fjällbonäs Såg) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Fjällbonäs Trävaru Aktiebolag (Fjällbonäs Såg) så går det att nå dem via telefon på 0960-14010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Grahn, Knut Olof Ingemar -Grahn, Lars Ingemar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fjällbonäs Trävaru Aktiebolag (Fjällbonäs Såg) är Grahn, Knut Olof Ingemar som är född 1943 och har titeln VD, Grahn, Knut Olof Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Grahn, Lars Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Grahn, Sara Elisabet som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Sam Bruno som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.