Alvar och Söners Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Alvar och Söners Åkeri Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Arvidsjaur här finns det många olika Aktiebolag. Alvar och Söners Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Arvidsjaur jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Alvar och Söners Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1974-01-01 och har organisationsnummer 556182-8871.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0960-21658 alternativt besöka eller skicka post till Alvar och Söners Åkeri Aktiebolag på följande adress Vinkelstigen 23, 933 34, Arvidsjaur.

Alvar och Söners Åkeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Alvar och Söners Åkeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Vestermark, Hulda Agneta Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.