Ajtra Trading Company Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556172-3155 är organisationsnummer för bolaget Ajtra Trading Company Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ajtra Trading Company Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arvidsjaur som är den kommunen som Ajtra Trading Company Aktiebolag finns i.

Ajtra Trading Company Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-11-21 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ajtra Trading Company Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ajtra Trading Company Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arvidsjaur som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ajtra Trading Company Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Ajtra Trading Company Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0960-20325 eller genom brev på följande adress:
Storg. 107, 930 81, Glommersträsk

Bolaget skall bedriva handel med energi och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ajtra Trading Company Aktiebolag och det är Edström, Nils Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Anders Olov Kristian som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Gerd Louise som är född 1962 och har titeln Suppleant, Eriksson, Lisbeth Agneta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Erkheikki, Conny Olof som är född 1964 och har titeln Revisor, Lundström, Lars Roland som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,