Aktiebolaget Brännströms Radio & TV- Service.

Norrbottens län

Information

I Arvidsjaur finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Brännströms Radio & TV- Service.. Det finns flera företag som liknar Aktiebolaget Brännströms Radio & TV- Service. i Norrbottens län. Arvidsjaur är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1971-10-04 så har Aktiebolaget Brännströms Radio & TV- Service. varit registrerat. Idag är Aktiebolaget Brännströms Radio & TV- Service. Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Arvidsjaur.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Brännströms Radio & TV- Service. så kan man gör det genom att posta ett brev till STORGATAN 10 A, 933 31, Arvidsjaur. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Brännströms Radio & TV- Service. så kan ni göra det på 0960-12073.

Bolaget skall bedriva försäljning och service inom radio- och TV-branschen och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Vidman, Per Arne Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åström, Jan Olof Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Vidman, Ethel Ann-Louise som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Berit Gullan Yvonne som är född 1947 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Vidman, Per Arne Mikael -Åström, Jan Olof Erik .

Aktiebolaget Brännströms Radio & TV- Service. har 556151-5916 som sitt organisationsnummer.