Elis Lidén Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Elis Lidén Åkeri Aktiebolag är ett företag som finns i Arvidsjaur. I Elis Lidén Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lidén, Jan-Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, Iris Martina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elis Lidén Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elis Lidén Åkeri Aktiebolag på telefon 0960-21976.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Elis Lidén Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Elis Lidén Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Arvidsjaur arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Elis Lidén Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Elis Lidén Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elis Lidén Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Elis Lidén Åkeri Aktiebolag har 556126-9035 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.