Renbergs El-Service

Norrbottens län

Information

520503-XXXX är organisationsnummer för företaget Renbergs El-Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Renbergs El-Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arvidsjaur som är den kommunen som Renbergs El-Service finns i.

Renbergs El-Service har varit registrerat sedan 1981-05-11 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Renbergs El-Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-08-28.

Renbergs El-Service är och det finns flera bolag i Arvidsjaur som också är .

Firmatecknare för Renbergs El-Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Renbergs El-Service så kan ni göra det på telefon genom 0960-41085 eller genom brev på följande adress:

Nyinstallationer samt försäljning av elmaterial - reparationer av elanläggningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Renbergs El-Service och det är Renberg, Leif Martin som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,